Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

Γεμίζοντας το μυαλό….


1.GOLF : Gentlemen Only, Ladies Forbidden
(Το golf επινοήθηκε από τους Σκωτσέζους κ ήταν παιχνίδι μόνο για άντρες!)

2. F.U.C.K. : 'Fornication Under Consent of the King'
Στην αρχαία Αγγλία κάποιος δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδί εκτός και αν είχε την συγκατάθεση του Βασιλιά (εξαιρούνταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας).

Μόλις το ζευγάρι λοιπόν έπαιρνε τη συγκατάθεση του δινόταν μια μεταλλική πλάκα που κρεμούσε στην πόρτα του σπιτιού του όταν έκανε σεξ.
Η πλάκα έγραφε ότι διέπρατταν  'Fornication Under Consent of the King'  δηλαδή συνουσία υπό την συγκατάθεση του Βασιλιά)..

3. Κάθε βασιλιάς που κοσμεί τα τραπουλόχαρτα, είναι μεγάλος ιστορικός βασιλιάς:

ΣΠΑΘΙΑ -Μέγας Αλέξανδρος
ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ- Βασιλιάς Δαβίδ
ΚΟΥΠΕΣ- Καρλομάγνος
ΚΑΡΟ- Ιούλιος Καίσαρας

4. Το άγαλμα ενός ανθρώπου πάνω σε άλογο όπου το άλογο έχει και τα δυο μπροστινά του πόδια στον αέρα ,σημαίνει πως αυτός πέθανε στη μάχη. Εάν το άλογο έχει το ένα μπροστινό πόδι στον αέρα ,τότε ο άνθρωπος πέθανε από τραύματα που υπέστη στην μάχη. Εάν το άλογο έχει και τα 4 πόδια στη γη , τότε το άτομο είχε
φυσικό θάνατο.

5. HONEYMOON: Στην Βαβυλώνα 4.000 χρόνια πίσω συνηθιζόταν για τον μήνα μετά τον γάμο ,ο πατέρας της νύφης να προσφέρει στον γαμπρό ένα ποτήρι υδρόμελι για να πίνει. Το υδρόμελι ήταν μπύρα με μέλι και επειδή το ημερολόγιο τότε βασιζόταν στην σελήνη (moon), ο μήνας αυτός ονομάστηκε honeymoon.