25 Νοεμβρίου

Ταινία:BRIDESMAIDS(ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ)-H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ HANGOVER;


Δύο φίλες,ένας γάμος,η κουμπαριά,οι παράνυφες,το μπάτσελορ πάρτυ."Ε και;"θα σκεφτούν οι περισσότεροι.Άλλη μια σαχλορομαντική αμερικανιά που ούτε ο τίτλος ούτε το χιλιοπαιγμένο θέμα βοηθάει(είναι η αλήθεια)να κάτσεις να τη δεις!!Κι όμως!!!
Αυτή η ταινία σώζει κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή την αμερικάνικη κωμωδία των τελευταίων χρόνων από τον πνιγμό!!


Το σενάριο δυναμικό,έξυπνο,ξεφεύγει από τους γλυκανάλατους διαλόγους που έχουμε συνηθίσει.Το χιούμορ αρκετά γκροτέσκο σε μερικά σημεία αλλά ευφυέστατα περιτυλιγμένο ώστε να περάσει τα νοήματα που θέλει για το πως η κοινωνία απαιτεί από τη σημερινή γυναίκα να είναι ταυτόχρονα επιτυχημένη-μάνα-καριερίστα.
Και τέλος,οι ερμηνείες των Kristen Wilg(η οποία συνυπογράφει το σενάριο με την Αnnie Mumolo) και Maya Rudolph είναι απλά εκπληκτικές(ιδιαίτερα στη σκηνή του αεροπλάνου)!Σίγουρα τα κλισέ δε λείπουν(όπως για παράδειγμα η εμφάνιση του καλού αστυνομικού που ερωτεύεται την ελεύθερη κουμπάρα) αλλά περνούν σε δεύτερη μοίρα.
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι η απάντηση στο “αντρικόHangover.Εμείς απαντάμε ότι αν θέλετε να γελάσετε πραγματικά,μακρυά από τα ροζ συννεφάκια που μας πλασάρουν τα τελευταία χρόνια στις ρομαντικές κομεντί, απλά δείτε την σε οποιοδήποτε φύλο κ αν ανήκετε!!!
Δείτε το τρέιλερ!!