16 Δεκεμβρίου

Οι Red Hot Chili Peppers επιτέλους στην Ελλάδα!


Είναι πλέον γεγονός!! Οι Red Hot Chili Peppers έρχονται επιτέλους και στη χώρα μας, στο πλαίσιο των συναυλιών που είχαν ανακοινώσει πως θα λάβουν χώρα σε πολλές Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Ο διακάης πόθος πολλών Ελλήνων φανς τόσα χρόνια τελικά θα γίνει πραγματικότητα και μάλιστα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος,στις 4 Σεπτεμβρίου 2012 στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) στην Αθήνα.


Οι RHCP πρόκειται για ένα εξαιρετικό ροκ συγκρότημα, βραβευμένο με 7 βραβεία Grammy και έχοντας κάνει πωλήσεις που ξεπερνούν τα 70 εκατομμύρια αντίτυπα album. Η δε σκηνική τους παρουσία χαρακτηρίζεται από έντονη ενέργεια η οποία παρασύρει το κοινό,ενώ η εξαιρετική φωνή του vocalist και front man του συγκροτήματος Αntony Kiedes δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα που σε μαγνητίζει. Αυτή την ενέργεια επιθυμούσαμε κ εμείς τόσα χρόνια να βιώσουμε live και επιτέλους θα μας δωθεί αυτή η μοναδική ευκαιρία.


Ο ήχος τους χαρακτηριστικότατος, με εμφανείς επιρροές από πανκ και φανκ στοιχεία συνδυασμένα με ροκ. Τα περισσότερα τραγούδια τους έχουν γίνει τεράστιες επιτυχίες όπως το Californication,Other side, Tell me baby, Give it Away και πολλά άλλα ακόμη στην πολύχρονη πορεία και παρουσία τους στην παγκόσμια μουσική σκηνή που χρονολογείται από το 1983.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011 με τιμές που ξεκινούν από 35€.

Το ροκ υπερθέαμα του 2012 είναι πια γεγονός!! Εσείς θα είστε εκεί??