01 Μαρτίου

Μιλτ.Πασχαλίδης "Ξένοι σ' έναν κόσμο που αλλάζει"

Ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης παρουσιάζει στο κοινό του την νέα του δισκογραφική απόπειρα με τίτλο " Ξένοι σ' έναν κόσμο που αλλάζει". Ο δίσκος περιλαμβάνει έντεκα νέα τραγούδια σε στίχους του Οδ. Ιωάννου.


Ο τίτλος του δίσκου ενδεικτικότατος, συνάδει απόλυτα με το κλίμα και την αίσθηση της εποχής, ενώ τα τραγούδια μιλούν για το πείσμα, την ελπίδα αλλά και την αμηχανία μπροστά σε έναν κόσμο που αλλάζει τόσο αστραπιαία όσο και βίαια, μοιάζοντας ταυτόχρονα ίδιος και απαράλλαχτος, καθώς οι έγνοιες και οι προβληματισμοί παραμένουν πάντα οι ίδιοι: έρωτες, παρέες και καθημερινότητα.


Ο δίσκος κυκλοφόρησε με την έναρξη του 2012 από την ΜΙΝΟS-EMI, ενώ εσείς μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο και να ακούσετε τα κανούρια τραγούδια. Προσωπικά έχω ξεχωρίσει ήδη το "Κάποτε", το "Ό,τι αγαπάς", το "Τράπουλα" και το "Σκυλίσια μέρα".


Ο Πασχαλίδης με την μοναδική φωνή του και την απλή αλλά μεγαλειώδη ερμηνεία του συνεχίζει να μας χαρίζει υπέροχες μουσικές στιγμές, συνεχίζοντας και διευρύνοντας την ήδη επιτυχημένη πορεία του με τραγούδια όπως το "Βυθισμένες άγκυρες", "Κακές συνήθειες" και το εμβληματικό "Στα είπα όλα".
Τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο νέο δίσκο είναι τα εξής:


1 ΣΚΥΛΙΣΙΑ ΜΕΡΑΜιλτιάδης Πασχαλίδης
2 ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣΜιλτιάδης Πασχαλίδης
3 ΤΡΑΠΟΥΛΑ Μιλτιάδης Πασχαλίδης
4 ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Μαρία Παπαγεωργίου
5 Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΑΣΜιλτιάδης Πασχαλίδης
6 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜιλτιάδης Πασχαλίδης
7 ΣΚΕΤΗ ΖΩΗΜιλτιάδης Πασχαλίδης
8 ΡΕΜΑΛΙΑ Σάκης Μπουλάς & Γιάννης Ζουγανέλης
9 ΑΟΡΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗΜιλτιάδης Πασχαλίδης
10 ΔΥΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣΜιρέλα Πάχου
11 ΚΑΠΟΤΕΜιλτιάδης Πασχαλίδης


και περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Καλή σας ακρόαση!!!