21 Απριλίου

Δώσε μου λουλούδια να σου πω ποιος είσαι!(Part 1)



Τα λουλούδια έχουν τη δική τους γλώσσα ανάλογα με το σχήμα και το χρώμα τους.Γι'αυτο προσέξε καλά ποιο θα χαρίσεις και σε ποιον!!!!



Αν λοιπόν αγαπάς κάποιον και εκείνος δεν το ξέρει είναι καιρός να το μάθει χωρίς να πεις ούτε λέξη.Θα τα πουν όλα οι γαρδένιες που θα στείλεις αφού αυτά τα λουλουδάκια με το δυνατό άρωμα σημαίνουν “Σ'αγαπώ μυστικά”.Με το που τα πάρει βέβαια παύει να είναι μυστικό!!




Αν ο σύζυγος ξαφνικά σου πάρει κίτρινα χρυσανθεμάκια πρόσεξε το γιατί μάλλον σε έχει παραμελημένη.






Ενώ αν σου πάρει κόκκινα θέλει να σου πει τις πιο κλασικές και παράλληλα τις πιο όμορφες λεξούλες που πάντα θα θες να ακούς: “Σ'αγαπώ”.







Έχεις φάει κόλλημα το τελευταίο καιρό και θες οπωσδήποτε να κάνεις ένα τατουάζ στη πλάτη σου έτσι γιατί περίεργα την είδες.Ωραία!Δε λέει κανείς όχι.Θες λουλουδάκι...Μάλιστα!!Ότι πεις!Θες ένα λίλιο(λίλιουμ)γιατί είναι ένα πανέμορφο ομολογουμένως λουλούδι και το θες και σε πορτοκαλί αφού είναι το αγαπημένο σου χρώμα!!


Αστο καλύτερα!!Εκτός και αν θες να σε ακολουθεί στην υπόλοιπη ζωή σου το μήνυμα που φέρει το όνομά του.Όπως στην άτυχη κυρία στη φώτο.
Έχθρα και καταφρόνηση”.Θες?Δε νομίζω...




Αν ξεθάψεις παλιές φωτογραφίες από πενταήμερες,μαθητικά ή φοιτητικά χρόνια,στρατό και αναπολείς εκείνα τα φεγγάρια,μια ζίννια είναι ότι πρέπει για παρέα γιατί συμβολίζει τις σκέψεις για χαμένους φίλους.







Ο κισσός επίσης είναι ένα από τα λουλούδια της φιλίας(παρόλο που πολλοί τον θεωρούν φυτό,ναι ανήκει στη κατηγορία των λουλουδιών) .Αν στη πορεία όμως σου βγει δηλητηριώδης αυτό είναι ένα άλλο θέμα!!





Στέλνεις έναν ωραιότατο βασιλικό για “καλή τύχη” και πας 
για άλλες φιλικές αναζητήσεις!!!







Συνεχίζεται...